Pod Komínem

Normy jídel v syrovém stavu na menu / minimální množství:
maso 110 g, brambory 250 g, rýže a těstoviny 160 g, hranolky, ameriky a další smažené přílohy
200 g, tatarka 50 g, houskový/bramborový knedlík 160 g, kys.zelí 150 g




Kontakt

Čt 22.8.

    Hrstková
  • 99 KčHovězí hamburger, hranolky, tatarka
  • 97 KčKuřecí prsa na grilu, houbový kuba, obloha
  • 99 KčSmažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurek
  • 97 KčPenne s kuřecím masem, smetanová omáčka, sýr

Pá 23.8.

    Valašská kyselica
  • 97 KčKoprová omáčka, vařené vejce, brambor, oplatek
  • 102 KčZvěřinový gyros, tzatziki, brambor/hranolky
  • 99 KčVepřový steak, sázené vejce, brambor, tatarka
  • 99 KčKuřecí nudličky v tvarůžkové omáčce, rýže/brambor